Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2020 11:33
Čas čtení 0:48
Daniel Kopejska

Další český poslanec má pozitivní test na koronavirus

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Bývalý předseda KDU-ČSL Marek Výborný oznámil na svém Twitter účtu, že se nakazil koronavirem.

Další z českých politiků má pozitivní test na Covid-19. Tentokrát je to poslanec a bývalý předseda KDU-ČSL Marek Výborný. Oznámil to v pondělí na sociální síti Twitter. Důvodem byl kontakt s pozitivně testovaným člověkem.

Následně uveřejnil status i na svůj Facebook, kde mimo jiné zmínil, že koronaviru nerozumí, protože jeho tři děti jsou po testech negativní. Kromě něj se koronavirem nakazil i poslanec Pirátů František Navrkal a poslankyně za ANO Karla Šlechtová. V karanténě muselo být i několik poslanců ČSSD a ANO, informují Novinky. Poslanci se nyní plánují sejít pouze v polovičním počtu

Ve svém příspěvku informoval Výborný, že průběh má hladký, bezpříznakový a je nyní na home officu. V práci pokračuje. Poděkoval také hygienikům za dobře odvedenou práci a profesionální přístup.

Sněmovna již dříve zavedla nošení roušky nebo respirátoru při všech akcích a ve všech veřejných prostorách budov dolní komory. Jedná se tak o další reakci na neustále stoupající počet nově nakažených.

Doporučeno
Další členové vlády jdou do karantény. V izolaci jsou už 4 ministři Další členové vlády jdou do karantény. V izolaci jsou už 4 ministři 3. září 2020 17:28
Domů
Sdílet
Diskuse