Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2020 20:43
Čas čtení 0:52
Adam Novosad

Influencerka Žideková se fotila s knihou Mein Kampf, nyní ji vyloučili ze soutěže o nejlepší profily na sociálních sítích

NEWS
Uložit Uložené

Veřejnost prý z její fotky udělala obrovské haló, které je k smíchu.

Slovenskou influencerku Tatianu Židekovou, která se vyfotila s knihou Mein Kampf, vyloučili ze soutěže o nejlepší profily na sociálních sítích.

Internetová osobnost rozvířila vody během uplynulého víkendu, kdy se nechala vyfotit při úklidu s dítětem v náručí, přičemž v popředí měla uloženou hromádku různých knih. Jednou z nich byl titul Mein Kampf od nacistického vůdce Adolfa Hitlera.

Doporučeno
Pavel Novotný: Můžeme pořád nadávat na Prchala, ale já bych si ho hned přivedl do ODS (Rozhovor) Pavel Novotný: Můžeme pořád nadávat na Prchala, ale já bych si ho hned přivedl do ODS (Rozhovor) 13. září 2020 8:00


Fotografie vznikla v rámci placené spolupráce a přítomnost kontroverzní knihy Žideková vysvětlovala tak, že patří sestře jejího partnera, která má v oblibě „těžkou literaturu“, ale ona sama ji nikdy nečetla.

Omluvila se a fotku vymazala, avšak škodu už nadělala. Nejenže ji kritizovalo několik kolegů influencerů, ale nyní ji z hlasování vyloučila i soutěž Social Awards Slovakia, kde mají lidé možnost vybírat nejlepší influencery v různých kategoriích.

Influencerka Žideková sa fotila s Mein Kampfom, teraz ju vylúčili zo súťaže o najlepšie profily na sociálnych sieťach
Zdroj: Tatiana Žideková/Instagram

Tatiana Žideková se svými 190 tisíci followery soutěžila v kategorii Fitness & Health, ale byla vyloučena na základě porušení pravidel.

Ve zdůvodnění na Instagramu zástupci soutěže napsali, že Žideková sice příspěvek objasnila a omluvila se, ale podle organizátorů musí při svém zásahu dopředu přemýšlet, jaký obsah na profil přidává.


Židekové se tento krok vůbec nelíbil, což patřičně okomentovala i na Instagramu. Ve své story napsala, že lidé z fotky udělali obrovské haló, z něhož je jí až k smíchu. Prý se někdo pouze zajímá o historii a čte knihu, která je volně prodejná, což podle ní není důvod k vyloučení ze soutěže.

Domů
Sdílet
Diskuse