Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2020 17:11
Čas čtení 0:53
Vojtěch Vanda

VIDEO: Muže, tankujícího u Brna, málem smetlo neovladatelné auto. Hrozivá nehoda naštěstí dopadla dobře

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Ten den měli všichni z pekla štěstí.

Skupina osob, která minulý týden o víkendu tankovala na čerpací stanici v Popovicích, se nejspíš podruhé narodila. Když totiž stála se svými vozidly v řadě na tankování, přiřítilo se k nim neovladatelné vozidlo Škoda Fabia, které narazilo do nich i do stojanu se zbožím a výdejního automatu. Nehoda naštěstí nikoho nestála život, škoda se odhaduje na 300 tisíc korun.

Doporučeno
Kolik berou Ovčáček nebo hradní kancléř Mynář? Hrad uveřejnil platy vysokých úředníků Kolik berou Ovčáček nebo hradní kancléř Mynář? Hrad uveřejnil platy vysokých úředníků 15. září 2020 11:04

Štěstí v neštěstí měli minulý víkend v sobotu zákazníci čerpací stanice v Popovicích na Brněnsku a osádka osobního vozu Škoda Fabia. Řidič zmíněného vozu totiž po cestě z Mikulova do Brna sjel ze čtyřproudové silnice a nepochopitelně vjel do areálu, kde narazil do dvou aut čekajících na pohonné hmoty, do stojanu se zbožím a do výdejního stojanu.

Hrozivě vypadající nehoda se naštěstí obešla bez ztrát na životech. Ani pětičlenné osádce neovladatelného automobilu či nikomu dalšímu se nestalo nic vážného. „Ve škodovce byli s lehkými zraněními záchranáři převezeni do nemocnice čtyři cestující. Z poškozeného osobního automobilu Škoda Superb pak rodiče odvezli k preventivnímu vyšetření do nemocnice v sedačce sedící dvouleté dítě,“ doplnil mluvčí policie Bohumil Malášek.

Doporučeno
Žena bez šatů bloudila Brnem. Trestám se za prohřešky vůči Bohu, řekla strážníkům Žena bez šatů bloudila Brnem. Trestám se za prohřešky vůči Bohu, řekla strážníkům 15. září 2020 12:04

Během vyšetřování přiznal řidič Fabie policistům, že byl hodně unavený. Pravděpodobně prodělal mikrospánek. Další faktory, které by mohly ovlivnit řidičovu orientaci během jízdy, tedy drogy nebo alkohol, se u něj po testech nepotvrdily. Konečný součet škod tak byl „pouze“ finančního rázu. „Na vozidlech a zařízení benzínky vznikla škoda za skoro 300 tisíc korun,“ uvedl mluvčí.

Domů
Sdílet
Diskuse