Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2020 v 2:05
Čas čtení 0:30
Ondřej Jarůšek

David Dvořák vyhrává další zápas v UFC! Má už neskutečných 15 výher v řadě

SPORT UFC
Uložit Uložené

Bojovník z Hradce Králové má za sebou další zápas v UFC.

David Dvořák v noci ze soboty na neděli nastoupil do svého druhého zápasu pod hlavičkou UFC. Z toho prvního odcházel zástupce královéhradeckého gymu All Sports Academy jako vítěz a svůj úspěch se dnes pokusil zopakovat proti americkému bojovníkovi Jordanu Espinosovi. Zápas proběhl v Las Vegas bez diváků.

Doporučeno
Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera 1. září 2020 v 16:46

Královéhradecký „Undertaker“ už minule dokázal, že v muší váze patří ke světové špičce. Do boje nyní nastupoval s neuvěřitelnými 14 výhrami v řadě a tuto obdivuhodnou sérii byl odhodlaný rozšířit. A to se taky povedlo.

První kolo nabídlo spíše vyrovnaný průběh, v tom druhém už začal Dvořák získávat větší převahu. Svého soupeře trápil kopy na přední nohu, které Espinosu viditelně bolely. V mírném tlaku David Dvořák pokračoval i v posledním, třetím kole, čímž si nakonec zajistil výhru 3:0 na body. Krásný výkon, gratulujeme!

Domů
Sdílet
Diskuse