Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
25. září 2020 19:31
Čas čtení 0:54
Tímea Krauszová

Ve hře FIFA 21 si zahrají i boxer Anthony Joshua či DJ a producent Diplo

TECH
Uložit Uložené

FIFA 21 vychází 9. října.

Britský profesionální boxer Anthony Joshua změnil kariéru a nyní se věnuje fotbalu – ale jen ve virtuálním světě. Spolu s dalšími hvězdnými jmény se stal jednou z postav v nové hře FIFA 21. Bude součástí módu Volta, kde si mohou hráči otestovat své dovednosti na malém hřišti.

Boxer či DJ jako profesionální fotbalisté

Ve hře tě už 9. října čekají každý týden nové hvězdy. Mezi takzvané Groundbreakers se dostal například trojnásobný vítěz Grammy, DJ a producent Diplo či profesionální boxer Anthony Joshua. Dalšími zvučnými jmény jsou Eric Cantona či Thierry Henry a ve hře budeš moci hrát proti nim nebo jejich postavy i získat.

Celý Volta mód bude v novém hávu, protože společnost EA Sports najala nového kreativního šéfa, Španěla Héctora Bellerína. „S nadšením se přidávám k týmu EA Sports jako kreativní ředitel pro mód Volta. Během lockdownu a dovolené jsem nasměroval svou kreativitu na něco smysluplného. Vytváření outfitů a souprav byla sranda a nemůžu se dočkat, až si v nich zahrajete,“ napsal na svém Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Héctor Bellerín (@hectorbellerin) on

FIFA 21 vychází 9. října, pro ty, kteří si hru předem zakoupí nebo již mají předplatné EA Play či Origin Access, bude zkušební verze dostupná již příští týden 1. října. I prémioví hráči si však budou moci před oficiálním uvedením na trh vyzkoušet hru jen na 10 hodin.

Domů
Sdílet
Diskuse