Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. září 2020 7:55
Čas čtení 0:43
Daniel Mikolášik

Vin Diesel vydal vlastní zamilovanou skladbu. Zpívá v ní o ženě, do níž se zamiloval, i když ji nezná

HUDBA
Uložit Uložené

O melodickou linku se postaral norský DJ a producent Kygo.

Americký herec Vin Diesel překvapil své fanoušky novou a v podstatě první popovou skladbou. Její vydání avizoval nejprve na svém oficiálním instagramovém profilu. „Tak dlouho jsem sliboval, že jednou vydám svou hudbu. Povzbudili jste mě, abych vystoupil ze své komfortní zóny. Děkuji vám, že jste mi věřili. Doufám, že budete na mě hrdí, tak jako vždy,“ napsal v příspěvku.

Skladbu s názvem Feel Like I Do představil v rámci nejnovější epizody The Kelly Clarkson Show, kde k divákům promluvil přímo ze studia. „Je to moje další kreativní vyventilování. Další způsob, jak vám všem ukázat a sdílet s vámi své srdce. První člověk, který mi v tom věřil, byl Kygo. Představuji vám první písničku z Kygova labelu. Doufám, že se vám bude líbit,“ řekl divákům.

Skladba má skvělou melodickou atmosféru a dokonce ani Vin to nemusel přehnat s autotunem na to, aby bravurním způsobem dokázal odzpívat sloky a refrén. Jde o klasickou teenagerskou zamilovanou písničku s letním vibem, v níž herec zpívá o ženě, do níž se zamiloval, i když ji vlastně nezná. O hudební produkci se postaral známý norský DJ a producent Kygo.

Domů
Sdílet
Diskuse