Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2020 15:07
Čas čtení 0:52
Viktor Kniš

Monika Bagárová se na Instagramu chlubí postavou s kily navíc a motivuje mladé maminky: Zacvičit si můžeš i doma před telkou

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Česká zpěvačka na sociální síti motivuje mladé maminky, zároveň chápe, že ne každá má možnost myslet během výchovy i na sebe.

Monika Bagárová zveřejnila na Instagramu status, v němž konstatovala, že její postava v současnosti není dokonalá, a proto má v plánu s tím něco dělat. Tvrdí, že má 6 kilo nadváhy, jejím cílem je však motivovat další mladé maminky, aby během výchovy dítěte na sebe nezapomínaly.

Doporučeno
Od vyhazovače až po světového bojovníka. První Slovák v UFC Ľudovít Klein se zapsal do historie domácího MMA Od vyhazovače až po světového bojovníka. První Slovák v UFC Ľudovít Klein se zapsal do historie domácího MMA 21. července 2022 8:30

„Co vám tím chci říct, je, že i přesto že máme doma naše malinký lásky a je to náročné, vyčerpávající a někdy opravdu přemýšlíte nad tím, kdy jste se naposledy v klidu vykoupala a vyfoukala si vlasy, bychom se o sebe měly starat a zkusit udělat maximum pro to, abychom se ve svém těle cítily spokojeně a měly trochu času i pro sebe,“ konstatuje česká zpěvačka.

Domů
Sdílet
Diskuse