Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. října 2020 12:32
Čas čtení 0:37
Matej Krajčovič

Australského surfaře téměř sežral žralok, varoval ho speciální dron pobřežní stráže

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ten zároveň vše natočil na video.

Profesionální surfař Matt Wilkinson se téměř stal obětí žraloka, který se k němu přiblížil na březích Sharpes Beach v Austrálii. Píše o tom USA Today.

Zachránila ho zřejmě jen náhoda, pravděpodobně to, že 1,5metrový bílý žralok nejprve narazil do surfu. Celý incident natočil dron, který provozuje pobřežní stráž.

Doporučeno
Od vyhazovače až po světového bojovníka. První Slovák v UFC Ľudovít Klein se zapsal do historie domácího MMA Od vyhazovače až po světového bojovníka. První Slovák v UFC Ľudovít Klein se zapsal do historie domácího MMA 21. července 2022 8:30

„Slyšel jsem šplouchání a hluk. Ohlédl jsem se, ale nic jsem neviděl. Potom přiletěl dron a dal mi vědět, že je v oblasti nebezpečný žralok a mám se vrátit na břeh,“ řekl Wilkinson.

Pobřežní stráž mu ukázala záběry, ze kterých běhá mráz po zádech. „Vypadá to, že šel po mé noze, ale pak si to rozmyslel,“ dodal surfař.

Domů
Sdílet
Diskuse