Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2020 13:46
Čas čtení 1:19
Dominik Vetrák

Tvůrci The Boys zparodovali scénu z Avengers: Endgame. Rvačka s výhradně ženskými hrdinkami jim opravdu vyšla

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tvůrci se po zhlédnutí Avengers: Endgame rozhodli zparodovat jednu z kritizovaných scén.

2. série seriálu The Boys je za námi a my jsme v recenzi nešetřili chválou. Zmínili jsme v ní i úžasnou scénu „Girls get it done“. V ní se záporáčce Stormfront postaví Kimiko, Queen Maeve a Starlight a společnými silami ji rozkopou na zemi.

Doporučeno
Řezné rány, bodná zranění, spolykané jehly, oběšené tělo, ale krev nikde. Záhadná smrt Jitky z Kostelce nad Orlicí Řezné rány, bodná zranění, spolykané jehly, oběšené tělo, ale krev nikde. Záhadná smrt Jitky z Kostelce nad Orlicí 17. října 2020 8:26

Na něco podobného se divák těšil celou sérii, protože Stormfront je rasistka, neonacistka a obecně nechutná postava, která si zasloužila pořádný výprask. Hlavní hrdinky jí ho dopřávají ve skvěle natočené scéně, která prostě šlape. Její existence není náhodná. Tvůrci seriálu The Boys prozradili, že šlo o parodování známé scény z Avengers: Endgame.

Domů
Sdílet
Diskuse