Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. října 2020 17:06
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Assassin's Creed dostane na Netflixu hraný i animovaný seriál. Ubisoft plánuje vytvořit velký svět asasínů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na Netflixu se dočkáme desítek hodin ze světa Assassin's Creed.

Deadline přichází se zprávou, která potěší každého fanouška herní série Assassin's Creed. Netflix ve spolupráci s francouzským Ubisoftem, který stojí za herní sérií, pracuje na vlastních seriálech ze světa asasínů. Podle všeho nás čeká hned několik animovaných a hraných a seriálů, které budou na streamovací platformě přibývat v následujících letech.

Doporučeno
Studio Disney na něm prodělalo 200 milionů dolarů. John Carter měl být obrovským hitem a nastartovat novou sci-fi sérii Studio Disney na něm prodělalo 200 milionů dolarů. John Carter měl být obrovským hitem a nastartovat novou sci-fi sérii 24. října 2020 14:30

Jak prvního se dočkáme epického hraného seriálu za pořádný balík peněz. Netflix v současnosti hledá showrunnera, který by seriál vytvořil a zajistil jeho kvalitu. Ubisoft plánoval seriál již v roce 2017, pár měsíců po premiéře filmového zpracování, které neohromilo kvalitou a šlo také o kasovní propadák.

Tehdy ho měl připravit Adi Shankar (pro Netflix produkuje vynikající Castlevanii), ale to se zřejmě změnilo. Herní série Assassin's Creed prodala od svého prvního dílu z roku 2006 již více než 155 milionů kopií. Toto číslo pořádně naroste už za pár týdnů, kdy vyjde Assassin's Creed Valhalla. 

Domů
Sdílet
Diskuse