Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2020 23:12
Čas čtení 0:51
Miriam Rumanková

Emily Ratajkowski tvrdí, že pohlaví svého dítěte se dozví, až když bude mít 18 let

NEWS
Uložit Uložené

Místo toho, aby se dozvěděla pohlaví svého dítěte, více přemýšlí nad tím, jaký z něj vyroste člověk.

O tom, že Emily Ratajkowsi čeká miminko, jsme tě už informovali. Modelka zvolila originální formu oznámení ve spolupráci s Vougue prostřednictvím videa. V něm můžeš vidět záběry jejího těhotenského břicha či snímky ze sona, které doplňuje Emily svými vkazy. Informuje o tom portál Unilad.

Ve videu zmiňuje, že se na miminko oba nastávající rodiče velmi těší, ale místo toho, aby se dozvěděla pohlaví svého dítěte, spíše přemýšlí nad tím, jaký z něj vyroste člověk. Pohlaví jejich dítěte se jim prý stačí dozvědět, až když bude mít 18 let a rozhodne se samo.

Doporučeno
Emily Ratajkowski odhalila, že ji před 8 lety zneužil fotograf: Jeho prsty byly najednou ve mně Emily Ratajkowski odhalila, že ji před 8 lety zneužil fotograf: Jeho prsty byly najednou ve mně 15. září 2020 18:31

„Více než to, co to bude, mě zajímá, kdo to bude. Jaká bude osoba? Jakými rodiči budeme my? Jak změní náš život a kdo jsme vlastně my? Toto jsou otázky, které nás skutečně zajímají,“ napsala modelka.

Emily poznamenala, že svému dítěti chce vnucovat co nejméně stereotypů v oblasti pohlaví. Přesto chápe, že lidé jsou zvědaví na pohlaví ještě nenarozeného dítěte a dotazy na toto téma její nevadí.

„Vím, že v našich životech je to normální, matkám to pomáhá lépe se ztotožnit s životem, který v nich roste. Na druhé straně, tak jak mohou o svém pohlaví rozhodovat dospělí lidé, z mého pohledu mohou i miminka. Nelíbí se mi, když vnucuje rodový rozměr dospělým lidem, natož dětem,“ dodala k tématu o pohlaví svého dítěte Emily.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Domů
Sdílet
Diskuse