Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2020 9:24
Čas čtení 0:50
Viktor Kniš

Konex bude po odchodu z Milion Plus sólo, i když by ho chtěli v jiných labelech. Kérku M+ na tváři si nechá

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Slovenský raper a producent vydává po odchodu z vydavatelství Milion Plus první skladbu na sólové dráze. Hostuje Frayer Flexking.

Konex a české vydavatelství Milion Plus nedávno oznámili konec spolupráce po dlouhých letech, neloučil se však ve špatném. I když se cesty slovenského rapera a producenta se skupinou z Pardubic rozešly, nadále můžeš očekávat jejich spolupráce. 

„S chlapci jsem se rozešel tak, že nemám problém s nimi nadále spolupracovat v budoucnu, i nám ještě vyjdou nějaké věci spolu. Děkuji jim za všechno a přeji jim úspěchy do budoucna,“ prohlásil Konex na Instagramu. 

Konex proto vydává novinku s názvem Solo Dolo, v níž konstatuje, že už teď ho chtějí jiná vydavatelství, on však má sólo dráhu. Navíc, nemá v plánu si ani odstranit z obličeje tetování M+.

Doporučeno
Konex opouští Milion Plus. Tetování M+ na tváři bude hrdě nosit nadále Konex opouští Milion Plus. Tetování M+ na tváři bude hrdě nosit nadále 5. října 2020 12:48

„Působení v labelu i všechno, co jsme spolu udělali, bylo jedno z nejdůležitějších období mého života, i nejlepších. Nevidím důvod, proč bych si to měl sundávat z ksichtu, já to budu nadále nosit jako hezkou vzpomínku, vůbec mě to tam netankuje,“ vysvětlil Konex už na začátku října ve snaze odpovědět na jednu z frekventovaných otázek a vyjasnit tak situaci i pro každého, kdo měl tendenci dělat si srandu. 

Na novince s klipem od Danpingdona hostuje i Frayer Flexking, jehož máme možnost slyšet opět v trochu jiné poloze. Plamenomet půjčil Expl0ited a my jsme tak svědky klasické reprezent záležitosti, která je předzvěstí nové etapy v Konexově kariéře.

Domů
Sdílet
Diskuse