Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2020 22:31
Čas čtení 1:02
Tímea Krauszová

Atari staví hotely pro hráče: V každém pokoji bude konzole, celá síť hotelů vypadá jako v cyberpunkové videohře

TECH
Uložit Uložené

První z nich chtějí otevřít ještě letos v Las Vegas.

Atari si najalo experty na architekturu, globální firmu Gensler, aby postavili síť hotelů inspirovaných cyberpunkovými videohrami. První z nich chtějí otevřít ještě letos v Las Vegas, přičemž hotel bude nabízet množství možností pro hráče, píše Eurogamer.

Další připravují ve Pheonixu ve státě Arizona a později i v Austinu, Chicagu, Denveru, San Franciscu, San José a v Seattlu.

Dokonalá souhra minulosti, současnosti i budoucnosti videoher

Podle Business Insider budou hotely představovat dokonalou souhru mezi minulostí, současností a budoucností videoher. Chtějí nabízet jedinečný zážitek šitý na míru pro fanoušky e-sportů.

Samozřejmostí bude dostupnost nejnovějších her, včetně virtuální reality, dokonce plánují i konzole v každém pokoji. Některé z připravovaných hotelů budou mít prostory i na e-sportovní turnaje a uvítají i influencery.

Dospělí návštěvníci si budou moci vychutnat drinky v baru, chybět nemohou ani tematicky sladěné restaurace a kavárny či herní arkády v prostorách hotelu. Podle prvních návrhů, které Atari představilo, je budova jako vytržená z cyberpunkové reality či z filmu Bladerunner. Převládá zejména retro-futurismus a silná nostalgie pro ostřílené hráče. Nabízejí zábavu pro celou rodinu.

Výstavba ve Phoenixu má trochu zpoždění, což je v pandemickém roku 2020 pochopitelné. Přesto chtějí všechny hotely dokončit a první z nich otevřít ještě letos.

Domů
Sdílet
Diskuse