Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. listopadu 2020 10:52
Čas čtení 0:41
Miriam Rumanková

Snoubenec se s ním před svatbou rozešel, on ji ale nezrušil a vzal si sám sebe

NEWS
Uložit Uložené

Svatba je vyšla na více než 1,3 milionu korun. I přesto, že své „ano“ řekl jen sám sobě, považuje tento den za nejlepší v jeho životě.

Když se dvojice z Brazílie rozešla, jejich blízcí předpokládali, že zruší i plánovanou svatbu. V případě Diogoa Rabeloa a Vitoria Buenoa to ale tak nebylo. Diogo se totiž rozhodl, že svatba bude i bez Vitória. Informuje o tom portál Ladbible.

Muži se zasnoubili loni v listopadu a svou pohádkovou svatbu naplánovali na září 2020. V létě se však rozhádali a v červenci se rozešli.

Doporučeno
Prank uprostřed obřadu. Ženich se o svém „ano“ šel poradit s kamarády Prank uprostřed obřadu. Ženich se o svém „ano“ šel poradit s kamarády 2. září 2020 22:34

Standardně tehdy dvojice procházejí bolestivým zrušením svatby a oznamováním hostům, že žádná oslava lásky nebude. Diogo se ale rozhodl, že svatbu uspořádá i bez partnera. Namísto svého ex-snoubence si 17. října ve státě Bahia v Brazílii vzal sám sebe.

Domů
Sdílet
Diskuse