Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2020 16:42
Čas čtení 1:00
Adam Novosad

„Vyhrál jsem bitvu o Winterfell, o hodně!“ směje se Trumpovi Vladimír Furdík, který si v Game of Thrones zahrál Night Kinga

NEWS
Uložit Uložené

Hvězda z Game of Thrones si zažertovala na účet současného amerického prezidenta.

Na jednom z nejlegendárnějších seriálů historie zanechal obrovskou stopu. Herec a kaskadér Vladimír Furdík si v Game of Thrones zahrál záporáka Night Kinga, který nakonec ve finálové bitvě o Winterfell ztratil převahu a utrpěl zdrcující porážku.

Furdík si očividně na seriálovou bitvu zavzpomínal při sledování amerických prezidentských voleb, které podle světových agentur a médií Donald Trump nadobro prohrál.

Odcházející prezident si však porážku odmítá přiznat. Furdík se mu proto na Twitteru výmluvně vysmál, když zparodoval Trumpův tweet, ve kterém prohlašuje, že volby vyhrál s velkým náskokem.

Doporučeno
Vladimír Furdík: Night King měl sedět na Železném trůnu, Daenerys byla od začátku tak trochu bláznivá (Rozhovor) Vladimír Furdík: Night King měl sedět na Železném trůnu, Daenerys byla od začátku tak trochu bláznivá (Rozhovor) 18. května 2019 19:35

„Volby jsem vyhrál, a to o hodně,“ zněl Trumpův příspěvek včera v podvečer, kdy už bylo jasné, že k vítězství směřuje Joe Biden. Furdík tak konstatoval, že i on „vyhrál bitvu o Winterfell, a to o hodně,“ i když v seriálu samozřejmě musel sklonit hlavu a navždy se z příběhové linie vytratit, protože na konci bitvy přišel o vlastní existenci.

Domů
Sdílet
Diskuse