Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2020 12:15
Čas čtení 0:43
Viktor Kniš

Není spravedlnost v tom, kdo má a nemá peníze. Momo jezdí Bratislavou a rapuje o penězích i pozičních hrách

HUDBA
Uložit Uložené

Momo se připomíná dalším videoklipem z alba Extras, které vychází již tento týden.

Momo vydává další album s názvem Extras, které si můžeš stále předobjednat na Ruka Hore. Ve srovnání s předchozími projekty bude mnohem klidnější, samotný autor nám prozradil, že je odrazem toho, co právě žije a protože si neprochází problematickým obdobím, neočekávej žádné battle ani kritické věci. 

„Já jsem vždy autentický. I proto se se mnou táhly battle věci, když jsem si to šel v životě, tak jsem je psal. Nikdy jsem si nehrál na to, že mi je napi*u v životě a budu psát vyrovnané věci a dělat se chutným a ani opačně. Že je mi dobře a budu nuceně hrotit. Když se se mnou dva roky táhla negativní energie, tak se odrazila v hudbě,“ řekl Momo v rozhovoru pro REFRESHER.

Doporučeno
Sheen už uzavřel Kruh. V oblém videoklipu plném metafor uvidíš i Ducha Sheen už uzavřel Kruh. V oblém videoklipu plném metafor uvidíš i Ducha 9. listopadu 2020 11:50

Petržalský raper to dokázal i na novince s názvem Kesh, která dostává i doprovodný videoklip. Už na první pohled i poslech jde o volné pokračování krátké série Ja som Bratislava, nasvědčují tomu i záběry z vizuálu. 

Momo ještě chystá i videoklip na společnou skladbu s Egem, který ale točili teprve před pár dny. Zároveň si už může poslechnout i ukázky všech skladeb.

 

Domů
Sdílet
Diskuse