Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2020 21:23
Čas čtení 1:00
Martin Mičuda

Land Rover Discovery prošel modernizací. Dostal moderní kokpit a mild-hybridní motory

Land Rover Discovery prošel modernizací. Dostal moderní kokpit a mild-hybridní motory
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://media.landrover.com/news/2020/11/new-discovery-efficient-powertrains-enhanced-connectivity-and-more-comfort-versatile" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">landrover.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Modernizované Discovery sází na nové agregáty ze série Ingenium.

Aktuální generaci modelu Discovery nabízí Land Rover již od roku 2016. Ve smyslu tradičního životního cyklu proto přichází na řadu facelift. Ten se nese v podobném duchu jako v případě jeho sourozenců, které automobilka letos modernizovala. Optické změny jsou tak minimální, v interiéru však zavládla modernější atmosféra, no a pod povrch se nastěhovala hybridní technologie.

Tak bychom mohli ve zkratce charakterizovat facelift 5. generace. Navenek si změny všimne jen vytrénované oko – decentně pozměněné oba nárazníky a vylepšená grafika full-LED světlometů na obou koncích. V nabídce jsou nové odstíny karoserie a designy disků kol. Poznávací znak, který v době představení aktuální generace vyvolal smíšené pocity, zůstává nezměněn. Pod centrálním nápisem vzadu není značka uprostřed, ale je posunuta do strany.

Domů
Sdílet
Diskuse