Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. listopadu 2020 21:54
Čas čtení 0:49
Dominik Vetrák

Baby Yoda požírá neoplodněná vajíčka mimozemské rodiny. Internet z toho není nadšený

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zachovejte klid, technicky vzato žádné děti nesnědl.

Desátá kapitola seriálu Mandalorianům je za námi. Poté, co byl v předešlé části Baby Yoda odsunut na okraj, se opět více zapojil do děje. Mando měl v epizodě za úkol přenést žabí ženu k jejímu manželovi, který by oplodnil vajíčka. Měli tak zajistit, že její rodina zcela nevymře. Jenže tato vajíčka fascinovala Baby Yodu natolik, že je začal pojídat. 

V průběhu celé epizody jich snědl hned několik, a to i přesto, že na něj Mando neustále křičel, aby to nedělal. Baby Yoda později snědl i pavouka, jako by to byla nejlepší sladká dobrota na světě. Je to prostě mimozemské dítě, které si do úst vloží všechno, co mu přijde na chuť.

Doporučeno
Sexuální predátor Sneeky z dokumentu V síti dostal podmínku Sexuální predátor Sneeky z dokumentu V síti dostal podmínku 13. listopadu 2020 10:13

Některým divákům to ale značně vadilo. Nedokázali přijmout fakt, že Baby Yoda požírá žabí děti. Jak se však vyjádřil jeden z tvůrců v týmu Lucasfilm, Baby Yoda ve skutečnosti pojídá jen obyčejná vajíčka, ne odlišná od těch, jaké si běžně dáváme k snídani i my. Stále totiž nejsou oplodněná, což zazní i v seriálu. I přesto je však představa, že Baby Yoda pojídá potenciální potomky téměř vyhynulé rodiny znepokojující.

Poslední dvě části seriálu jednoznačně dokázaly, že nejde o klasický rodinný seriál, jaké bys na Disney+ očekával. A to je dobře, protože svět Star Wars by zčásti měl být temný a depresivní.

Domů
Sdílet
Diskuse