Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2020 17:19
Čas čtení 0:33
Tereza Šnajdrová

Nehodu vrtulníku na Sinaji nepřežila česká rotmistryně

NEWS
Uložit Uložené

O tragédii informovala Armáda ČR, soustrast vyjádřil i premiér Babiš.

K tragédii došlo během havárie vrtulníku Black Hawk, který ztroskotal na misi na Sinajském poloostrově. Na palubě bylo osm příslušníků mnohonárodnostní pozorovatelské mise MFO, včetně české vojákyně rotmistryně Michaely Tiché. Soustrast na svém Twitteru vyjádřil i premiér Andrej Babiš.

Doporučeno
Rotmistr z koronavirového oddělení v náchodské nemocnici: Pacienti ležící na plicní ventilaci nevnímají, že jsme vojáci (Rozhovor) Rotmistr z koronavirového oddělení v náchodské nemocnici: Pacienti ležící na plicní ventilaci nevnímají, že jsme vojáci (Rozhovor) 5. listopadu 2020 13:02

Ztratili jsme jednoho z nás, rotmistryni Michaelu Tichou. Je mně to moc líto. Na některé věci se prostě nedá nikdy připravit. Upřímnou soustrast rodině,vyjádřil soustrast generál Aleš Opata na Twitteru Armády ČR.

Tragédii okomentoval také premiér Andrej Babiš: „Naše země přišla při plnění povinností na misi na Sinajském poloostrově o rotmistryni Michaelu Tichou. Upřímnou soustrast rodině. Buďme hrdí na práci naší armády. Tuto misi jsem navštívil, naši vojáci tam mají skvělou pověst.“

Domů
Sdílet
Diskuse