Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. listopadu 2020 19:51
Čas čtení 0:34
Ondřej Jarůšek

YouTuber Tary odpovídá na komentáře hejterů. Jaké urážky mu píší pod videa? (Interhejty)

REFRESHER INTERHEJTY
Uložit Uložené

Pozvání do Interhejtů přijal youtuber Tary.

Naše série nazvaná Interhejty pokračuje a tentokrát naše pozvání přijal známý youtuber Tary. Tomu jsme stejně jako předchozím hostům vybrali některé negativní komentáře, které mu hejteři píší pod videa na youtubovém kanále, a internetový bavič měl za úkol na ně před kamerou reagovat.

Někteří hejteři si nebrali servítky a ve svých komentářích občas použili i vulgarity. Kritizují například to, jaká videa Tary na YouTube tvoří, jeho smysl pro humor a dokonce i to, jak vypadá. Z jejich slov si ale Tary očividně příliš velkou hlavu nedělá a na všechny komentáře odpovídá s nadhledem. A co všechno svým hejterům vzkázal? To se dozvíš ve videu výše.

Doporučeno
Sahám si na ně každý měsíc nebo Dole dobrý. Občas mi chodí od kluků e-maily, že chtějí vyšetřit varlata, říká Vacková (Rozhovor) Sahám si na ně každý měsíc nebo Dole dobrý. Občas mi chodí od kluků e-maily, že chtějí vyšetřit varlata, říká Vacková (Rozhovor) 11. listopadu 2020 13:21

Pokud ti unikly naše předchozí epizody, určitě si je nenech ujít. V minulosti u nás na komentáře hejterů odpovídal například slavný MMA bojovník Gábor Boráros, zpěvák Jan Bendig, raper EARTH nebo třeba pornoherečka Lady Dee. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse