Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2020 19:14
Čas čtení 0:49
Tímea Krauszová

VIDEO: Zaměstnankyně Subwaye usnula při práci, hlava jí spadla rovnou na sendvič

NEWS
Uložit Uložené

Video se rychle stalo virálním.

Zaměstnankyně jednoho z bistro podniků Subway usnula při práci. Kratičké video, na kterém je jasně vidět, jak její hlava samou únavou klesne až na sendvič, natočil zákazník. Později ho zavěsil na Tik Tok, kde má již více než 9 milionů sdílení a milión lajků. Ačkoliv někteří lidé se díky videu zasmáli, mnozí se ptají, zda je slečna v pořádku. Na trend upozornil portál Daily Dot.

Doporučeno
Tvoje tvář má známý hlas: Andrea Kalousová v soutěži skončila, porota byla znechucená Tvoje tvář má známý hlas: Andrea Kalousová v soutěži skončila, porota byla znechucená 18. listopadu 2020 9:51

Přepracovaná, nebo pod vlivem?

„Brácho, já jsem chtěl jen svůj sendvič,“ napsal tiktoker s nickem @ ss4xgoku1 jako komentář k příspěvku s videem. Přibližně dvacetivteřinový záběr na ženu, která usnula během přípravy jeho objednávky, se mezitím stalo virálním hitem. Ne všichni se však na těchto záběrech jen smějí.

@ss4xgoku1

Like fr... I js wanted a Sandwich bro 🤦🏾‍♂️😒

♬ original sound - DUETKxNG

Mnozí v komentářích zdůrazňují platové podmínky a zdlouhavý pracovní čas, který musí zaměstnanci v gastrobyznysu odpracovat. „Toto je neskutečně smutné. Nedokáži si ani představit, jak je nevyspalá,“ píše se v jednom komentáři. Mnozí zaměstnankyni litovali, našli se ale i tací, kteří si pohrávali s jinou teorií.

„Bylo jí špatně, nebo má zdravotní problém,“ míní další v diskusi pod videem. Autorovi příspěvku vyčítají, že se ženy nezeptal, jestli je v pořádku. Další se do diskuse přidali s tím, že slečna možná byla i pod vlivem drog.

Domů
Sdílet
Diskuse