Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2020 9:51
Čas čtení 1:52
Tereza Šnajdrová

Tvoje tvář má známý hlas: Andrea Kalousová v soutěži skončila, porota byla znechucená

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Sobotní večer na televizi Nova opět patřil oblíbené pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas. Diváky rozplakala Bára Basiková jako Marta Kubišová, všichni pak byli znechuceni odporným vystoupením Bořka Slezáčka.

Česká verze pěvecké reality show založená na formátu pořadu Your Face Sounds Familiar si získala řadu diváků. Známé osobnosti v ní mají za úkol pomocí nejrůznějších převleků napodobit tuzemské i zahraniční pěvecké legendy a také pobavit publikum.

V sobotu večer bylo odvysíláno semifinále, ve kterém vystoupilo mnoho zajímavých účinkujících, včetně České Miss World 2015 Andrey Kalousové nebo třeba hvězdy ze seriálu Most Eriky Stárkové. Příští týden diváky čeká finále, ve kterém se utkají pouze čtyři postupující.

Doporučeno
Prada omylem zlevnila všechny luxusní produkty o 99 % Prada omylem zlevnila všechny luxusní produkty o 99 % 17. listopadu 2020 14:28

Bára Basiková se rozplakala nad budoucností naší země

Na oblíbenou českou zpěvačku Báru Basikovou čekal v sobotu večer opravdu nelehký úkol, kdy se měla převtělit do Marty Kubišové a zazpívat její skladbu Modlitba pro Martu. Tento výběr zpěvačku potrápil již při zkoušce, kdy nedokázala zadržet slzy nad situací, která v Česku vládne: „Dnešní doba je tak vyhrocená, že když ta skladba zazní, tak to každého dojme.“ S přístupem k této skladbě se ztotožňovala i produkce pořadu, která ji nikdy v historii nezařadila do rulety a udělala tak až nyní, kdy je to zapotřebí. Ačkoliv Basiková sváděla velký boj s emocemi, díky jejímu křehkému a zároveň silnému přednesu se postarala o fantastické vystoupení.

Andrea Kalousová končí, vytrestal ji Kaliho rap

Do finále soutěže Tvoje tvář má známý hlas se nedostala influencerka Andrea Kalousová, která v sobotu večer ztvárnila slovenského rapera Kaliho a jeho skladbu Nejsom ten pravý. Již na tréninku měla problém vžít se do role arogantního a vychillovaného zpěváka a nedařilo se jí ani ukočírovat pohyby. Nakonec vše dopadlo dobře, a ačkoliv ji rap obsahující mnoho slov vytrestal, porota ocenila, že Andrea je jedinou soutěžící v historii, která neměla žádnou zkušenost se zpěvem a tancem.

Doporučeno
Kdo tvrdí, že je mediální gramotnost vymývání mozků, neví, co to je, tvrdí Lukefry. Zábavný infotainment je cesta, která mě baví Kdo tvrdí, že je mediální gramotnost vymývání mozků, neví, co to je, tvrdí Lukefry. Zábavný infotainment je cesta, která mě baví 25. září 2020 9:53
Doporučeno
Andrea Kalousová nejen o první spolupráci: Smála jsem se pod vousy a říkala jsem si, že jsou úplní blázni (Rozhovor) Andrea Kalousová nejen o první spolupráci: Smála jsem se pod vousy a říkala jsem si, že jsou úplní blázni (Rozhovor) 12. října 2020 9:07

To bylo tak hnusný,“ vyslechl si Bořek Slezáček

Ďábelská výzva čekala na muzikálového herce a moderátora Bořka Slezáčka, který si vylosoval amerického démonického zpěváka Marilyna Mansona. Ve chvíli, kdy Bořek odhodil kabát a svlékl se do podvazků, zahltil porotu pocit zhnusení. Aleš Háma se znechucením jeho show okomentoval slovy „to bylo tak hnusný,“ a muzikálový zpěvák byl také označen za krále zla a barona hnusu. V případě Marilyna Mansona se však jedná o superlativa a jeho vystoupení bylo opravdu dechberoucí.

Mimozemšťanka Erika Stárková se stala vítězkou předposledního dílu

Herečka Erika Stárková, jež mimo jiné také o víkendu získala Cenu Thálie, si v sobotu večer splnila svůj dětský sen. Proměnila se v Divu Plavalagunu z filmu Pátý Element a odzpívala jednu z nejnádhernějších árií světa Il Dolce Suono. Erika se pyšní neuvěřitelným hlasovým rozsahem, což dokázala i tentokrát, a navíc předvedla také skvělý herecký výkon, což jí zajistilo vítězství v tomto kole a také postup do finále soutěže. 

V soutěži tedy končí Andrea Kalousová, Bořek Slezáček, Jordan Haj a Martin Schreiner. Již v sobotu se pak rozhodne, kdo z postupující čtveřice ovládne pořád Tvoje tvář má známý hlas. Porota bude vybírat mezi Albertem Černým, Jitkou Čvančarovou, Erikou Stárkovou a Bárou Basikovou.

Domů
Sdílet
Diskuse