Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2020 14:28
Čas čtení 0:48
Adam Novosad

Prada omylem zlevnila všechny luxusní produkty o 99 %

NEWS
Uložit Uložené

HIgh-fashion značka zřejmě pochybila ve svém internetovém obchodě a několik hodin nabízela zákazníkům luxusní produkty se slevou až 99 %.

V nejbližších dnech spustí značky po celém světě své výprodeje u příležitosti nákupního svátku zvaného Černý pátek, ale italská luxusní značka Prada se v tomto případě trochu unáhlila, informuje Hypebeast.

Ve svém japonském internetovém obchodě se zřejmě omylem rozhodla zákazníkům dopřát výrazné slevy, ale nikdo z nich neočekával, že si bude moci luxusní kousky dopřát o 99 procent levněji.

Omyl se v japonském obchodě odehrál na přelomu 10. a 11. listopadu, přičemž Prada si zjevně chybné ceny nevšimla několik hodin. Zákazníci tvrdí, že snížené ceny se poprvé objevily o půlnoci a nezmizely až do čtvrté hodiny odpoledne, a tak se objevily i spekulace, zda nešlo o marketingový tah.

Domů
Sdílet
Diskuse