Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2020 22:37
Čas čtení 0:57
Viktor Kniš

Billie Eilish o fotce, na níž prý vypadá jako třicátnice, která miluje víno: Takto vypadám, jen jste to dosud neviděli

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Oblíbená popová zpěvačka absolvuje každý rok stejný rozhovor pro portál Vanity Fair. V tom letošním si zavzpomínala i na nejtrapnější moment roku.

Popová hvězda Billie Eilish si v rozhovoru pro Vanity Fair vzpomněla na nedávnou „kauzu“, když neznámý novinář zveřejnil její fotografii na Twitteru a napsal k ní, že vypadá jako matka-třicátnice, která má v oblibě víno. Billie reagovala s úsměvem a vysvětlila, že jde o momentku v době, kdy bylo venku velmi teplo, a tak přirozeně nevypadá zrovna nejlépe. Zároveň dodala, že takto vypadá pořád, jen si toho lidé dosud nevšimli.

Billie Eilish odpovídá na stejné otázky každý rok, a tak mohou fanoušci sledovat, jak se s odstupem času mění. Také si mohou připomenout její slova z uplynulých let a sledovat, jak se vyvíjejí její názory, ale i čísla a zkušenosti.

Doporučeno
Muž se vysmál Billie Eilish, její tělo přirovnal k „matce-třicátnici, která má ráda víno“. Fanoušci se zpěvačky zastali Muž se vysmál Billie Eilish, její tělo přirovnal k „matce-třicátnici, která má ráda víno“. Fanoušci se zpěvačky zastali 15. října 2020 11:52

V minulosti například řekla, že si chce dát tetování a nyní prozradila, že už tento plán splnila. Zároveň však nechtěla ukázat, co si dala vytetovat.

Domů
Sdílet
Diskuse