Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2020 23:24
Čas čtení 0:44
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola vyhrál v nejsledovanější bitvě roku. Uškrtil Babu Jagu hned v 1. kole

SPORT
Uložit Uložené

Zlatý hřeb turnaje Oktagonj 19 je za námi.

Terminátor vs. Baba Jaga. To je ta bitva, na kterou fanoušci smíšených bojových umění (MMA) dlouhé měsíce čekali a právě dnes jsme se jí po několika odkladech konečně dočkali. Stalo se tak na akci Oktagon 19, kde se bitva mezi Karlosem Vémolou a Vaškem Mikuláškem stala hlavním tahákem celé akce.

Mezi oběma borci dlouhodobě panovaly napjaté vztahy, ani jeden z nich na konto toho druhého ostrými výrazy nešetřil a bylo jasné, že si v kleci rozhodně nic nedarují. Karlos Vémola sliboval, že soupeře ukončí v prvním kole 

Hřebík na rukavice, který Baba Jaga donesl Terminátorovi, ale Vémola potřebovat nebude. Hned v úvodu vzal Terminátor Mikuláška k zemi, kde mu po pár desítkách sekund Baba Jaga nabídl záda a Vémola soupeře uškrtil. Dodržel tak do posledního písmene svůj slib a připsal si jednoznačnou výhru. 

Doporučeno
Šéf Oktagonu Ondřej Novotný: Bitva Vémola vs. Mikulášek bude nejsledovanější zápas roku 2020 (Rozhovor) Šéf Oktagonu Ondřej Novotný: Bitva Vémola vs. Mikulášek bude nejsledovanější zápas roku 2020 (Rozhovor) 3. prosince 2020 16:40

Vašek Mikulášek po zápase uvedl, že s prohrou je vyrovnaný a není nijak zvláště zklamaný, protože i porážka jej může mnohé naučit. Nehledě na výsledek může mít dobrý pocit z toho, že díky této bitvě si získal spoustu nových fanoušků, vyzkoušel si, jaké je to stát proti takto zkušenému soupeři a z této zkušenosti může těžit v budoucích bitvách.

Domů
Sdílet
Diskuse