Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2020 15:20
Čas čtení 1:35
Vojtěch Vanda

Projekt Cesta ze tmy má vrátit Česko zpátky na kulturní akce. Se vstupenkou si koupíš i test na Covid-19

NEWS ČESKO JAROSLAV FLEGR KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Zajímavý projekt podpořily i známé osobnosti a odborníci, jmenovitě Jaroslav Flegr nebo Marek Vašut.

V Česku se objevil nový projekt, který by měl dostat kulturu zpátky na nohy. Vědec Jaroslav Flegr ve středu na svém Facebooku představil web Cesta ze tmy, na němž by sis mohl koupit lístek na společenskou akci společně s PCR testem, který by ti v den konání akce provedli. V případě, že bys nebyl pozitivní, bys měl až 40 hodin volného času, během kterého bys klidně mohl navštívit vícero akcí na jeden test.

Doporučeno
Chybí ti dárky na Vánoce? Nakup dluhopis, radí ministryně Schillerová v bizarním videu Chybí ti dárky na Vánoce? Nakup dluhopis, radí ministryně Schillerová v bizarním videu 9. prosince 2020 11:19

Více vysvětluje instruktážní video na webu, kde je vysvětlen celý postup. Ve zkratce si přes stránky Cesta ze tmy koupíš lístek na kulturní akci, po němž ti přijde kód. Pomocí něj si na tom samém webu  kód vygeneruješ a přihlásíš se na test, který proběhne v den akce. Následně si vytiskneš přihlášku, kterou si vezmeš s sebou.

Domů
Sdílet
Diskuse