Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. prosince 2020 16:09
Čas čtení 1:02
Adam Novosad

Zoufalý youtuber Jake Paul nabízí Conoru McGregorovi 50 milionů, když se s ním popere. Ve videu ho hrubě uráží

NEWS
Uložit Uložené

Svět MMA netrpělivě očekává, zda se Conor McGregor k pohádkové nabídce vyjádří.

Svět boxu a MMA se zbláznil. Nedávno svůj souboj ohlásili Floyd Mayweather s youtuberem Loganem Paulem, a tak do hry vstupuje youtuberův bratr Jake. Ten již léta touží po zápase v ringu s ikonickým irským bouřlivákem Conorem McGregorem, ale Ir dosud nevypadal, že ho nabídka na souboj zajímá, informuje Bad Left Hook.

Jake Paul proto na svůj Instagram nahrál výmluvné video, ve kterém mu vulgárně vyčinil, aby konečně podepsal kontrakt za 50 milionů dolarů a mohli se konečně poprat. Prý nemá bojovat s troskami jako Dustin Poirier, který má méně followerů na sociálních sítích než Jakeův pes.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jake Paul (@jakepaul)

Youtuber ve svém videu Irovi pořádně naložil. Křičel na něj, zda už není unavený z mlácení starců v barech nebo zda ho už nepřestalo bavit spát s manželkou, která je podle něj na stupnici od 1 po 10 maximálně na 4 bodech – prý by si mohl najít hezčí. A proto mu vzkazuje, aby se nebál a vydal se boxovat s Jakem za největší peníze, jaké kdy dostal.

Jake se vychloubal, jak má v boxu bilanci 2:0, zatímco McGregor jen 0:1 po prohře s Mayweatherem. A proto se podle něj bojí, že prohraje s youtuberem. A schytal to i Dana White, který je prý takový ošklivý a plešatý, že má nulovou šanci sbalit jakoukoli ženu.

Doporučeno
Floyd Mayweather se popere s youtuberem Loganem Paulem. Neporažená legenda chce vydělat za pár minut v ringu miliony Floyd Mayweather se popere s youtuberem Loganem Paulem. Neporažená legenda chce vydělat za pár minut v ringu miliony 7. prosince 2020 11:47

Dana White jen konstatoval, že McGregor by se jako jedna z největších hvězd UFC neměl bít s dětmi nahrávajícími videa na YouTube. Jeden z nejpopulárnějších bojovníků MMA Nate Diaz zase prohlásil, že Jake by si měl dávat pozor na ústa, protože ho brzy někdo za takové řeči zmlátí.

Domů
Sdílet
Diskuse