Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2020 6:44
Čas čtení 0:42
Jakub Paulík

Bývalá manželka Jeffa Bezose rozdala přes 4 miliardy dolarů. Pomáhá tak lidem, kteří to nejvíce potřebují

NEWS
Uložit Uložené

MacKenzie Scott rozdala část svého majetku stovkám organizací.

MacKenzie Scott za poslední 4 měsíce rozdala 4,2 miliardy dolarů. Bývalá manželka šéfa Amazonu Jeffa Bezose se ještě loni přihlásila k neziskové organizaci The Giving Pledge, přes kterou se bohatí lidé vzdávají většiny svého majetku, informuje CNBC. MacKenzie tak podpořila 384 individuálních organizací sídlících ve všech státech USA a Portoriku.

Doporučeno
Do druhé řady se rozhodně nepřihlásím. Už nemám důvod, říká František ze Svatby na první pohled (Rozhovor) Do druhé řady se rozhodně nepřihlásím. Už nemám důvod, říká František ze Svatby na první pohled (Rozhovor) 16. prosince 2020 21:40

Její peníze putovaly například do potravinových bank, záchranných fondů na vyplácení dluhů, odborné přípravy v oblasti zaměstnanosti či finančních služeb a podobně. MacKenzie Scott uvedla, že zatímco koronakríze zvýšila bohatství miliardářů, u většiny běžné populace způsobila finanční ztráty.

Domů
Sdílet
Diskuse