Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2020 11:04
Čas čtení 0:50
Adam Novosad

Antivaxery by neměli napojit na plicní ventilaci, říká německý doktor. Noste s sebou zprávu, kterou se jí vzdáte, vzkazuje jim

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Vakcína proti koronaviru bude zachraňovat miliony lidských životů.

Pokud se nedáš očkovat proti koronaviru, měl by sis s sebou v případě hospitalizace v nemocnici s těžkou formou onemocnění Covid-19 přinést vzkaz, kterým se vzdáš svého lůžka i plicní ventilace ve prospěch jiných. Takto se vyjádřil německý lékař a genetik Wolfram Henn, když ho rozhněvali lidé odmítající a zpochybňující vakcíny, kteří o nich pak šíří konspirační teorie, informuje DW.

Doporučeno
PES je v Moravskoslezském kraji už na 90 bodech PES je v Moravskoslezském kraji už na 90 bodech 21. prosince 2020 10:55

„Kdokoliv chce rovnou odmítnout očkování, ať tak učiní, ale prosím, aby s sebou vždy měl dokument s nápisem: ,Nechci být očkován!‘“ prohlásil Henn. „Chci ponechat ochranu proti nemoci ostatním! Pokud onemocním, chci přenechat mé lůžko na jednotce intenzivní péče i plicní ventilaci ostatním,“ poradil genetik všem lidem zpochybňujícím vakcíny.

Domů
Sdílet
Diskuse