Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. prosince 2020 15:37
Čas čtení 1:11
Tímea Krauszová

Zapomeň na obyčejný klakson. Majitelé Tesly si mohou zvuk změnit na kozu, potlesk či prdy

TECH
Uložit Uložené

Sváteční update přišel s několika novými znělka, které mohou nahradit obyčejný zvuk klaksonu.

Softwarový update od Tesly, který byl pro majitele nablýskaných elektromobilů dostupný během svátků, přinese dobrou náladu řidičům i kolemjdoucím. Všechny vozy, které mají i externí reproduktory, si mohou vybrat nový zvuk klaksonu, nebo nahrát vlastní přes USB, píše Gizmodo.

Lidé si tento počin pochvalují a mnozí už na sociální sítě nahráli videa, kde si můžeš některé z nových znělek poslechnout. Velké oblibě se těší například písnička La Cucaracha či zvuk prdů. „Zábava bude klíčová v době, kdy budou auta jezdit sama od sebe,“ vysvětlil Elon Musk na Twitteru. Hry a zábavná hudba jsou zřejmě jen začátek.

Potlesk, fanfáry či prdy: Řidiči Tesly se nedokáží přestat bavit

„Díky, více času trávím nyní v autě než s mojí rodinou,“ napsal jeden muž na Twitter a přidal i video, kde si chvilku vybírá, jaký zvuk nastaví. Zkusí známou písničku La Cucaracha, pak DJe a nakonec si vybere karibské rytmy. Jediné, co chybí k dokonalosti, je, kdyby se auto mohlo začít do hudby i vrtět. I takto je to ale skvělá zábava.

Domů
Sdílet
Diskuse