Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. prosince 2020 16:13
Čas čtení 0:43
Viktor Kniš

Milan Lučanský zemřel. Podlehl vážným zraněním po pokusu o sebevraždu

NEWS
Uložit Uložené

Slovenský generál Lučanský zemřel.

Milan Lučanský zemřel, podlehl vážným zraněním po pokusu o sebevraždu, potvrdila to bývalá ministryně vnitra Denisa Saková. 

Informaci potvrdil pro REFRESHER také slovenský exministr vnitra Robert Kaliňák, následně smutnou zprávu uvedla na facebookové stránce bývalého policejního prezidenta i rodina.

Maroš Žilinka dnes dementoval medializované zprávy, že Lučanský utrpěl po pokusu o sebevraždu mozkovou smrt. Podle jeho slov byl v kómatu.

„Bohužel můžeme potvrdit, že dnes (ve středu, 30.12.2020) v 15,55 hod. ošetřující lékař konstatoval smrt pana M. Lučanského hospitalizovaného ve Fakultní nemocnici s poliklinikou JA Reiman Prešov. Je nám to nesmírně líto, rodině vyjadřujeme soustrast,“ uvedlo ministerstvo spravedlnosti.

Podle informací REFRESHERu původně nahlásili Útvaru pro výkon vazby v Prešově smrt Lučanského již krátce po páté odpoledne. Přivolaným záchranářům se podařilo jej oživit, následně byl převezen na ARO v prešovské nemocnici.

Milan Lučanský byl obviněn z obzvlášť závažného zločinu přijímání úplatku. O korupci v případě Lučanského vypovídali bývalý funkcionář Norbert Paks a podnikatel František Böhm.

Do vazby ho vzali před několika týdny.

V případě potřeby vytáčej Linku první psychické pomoci na 116 123. Linka bezpečí poskytuje nonstop, anonymní a bezplatnou psychologickou pomoc v krizi pro mladé lidi do 26 let na čísle 116111.
Domů
Sdílet
Diskuse