Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. ledna 2021 14:06
Čas čtení 1:00
Viktor Kniš

Justin Bieber se stává boxerským šampiónem. V motivačním videoklipu připomíná Rockyho

HUDBA
Uložit Uložené

Oblíbený zpěvák vstupuje do roku 2021 s novinkou Anyone, kterou doprovází i propracovaný videoklip.

Justin Bieber vydává videoklip s názvem Anyone, který si bere inspiraci z filmů o Rockym. Nejprve poctivé tréninky a tvrdá dřina, později velké množství vyhraných zápasů. A to vše ve velké pokoře po boku milované ženy.

Justin si dal kvůli videoklipu zamaskovat tetování a pravděpodobně se při jeho tvorbě i pořádně zapotil. Text je již tradičně věnován jeho milované Hailey. Právě té mohou všichni posluchači děkovat, že je dnes opět plnohodnotnou součástí hudebního průmyslu

I když to tak nejprve vůbec nevypadalo, zpěvák se v roce 2020 ve velkém stylu vrátil mezi aktivní interprety novým albem Changes. To se dočkalo obrovského zájmu i přesto, že s ním neměl možnost koncertovat. Dokumentární série o tvorbě projektu však ukázala, jak moc dokázala v Justinovi manželka vzbudit sebevědomí. 

Justin si prošel v posledních letech duševními problémy, o kterých otevřeně komunikoval na sociální síti, aby tak zvýšil povědomí o této problematice. Otevřeně přiznal, že žil dlouhá léta život popové hvězdy, kterou využívali a neměl nikoho, komu by mohl důvěřovat.

Doporučeno
10 nejlepších českých rapových alb za rok 2020 10 nejlepších českých rapových alb za rok 2020 28. prosince 2020 19:06

S albem Changes se Justin dostal i do nominací na Grammy. Spokojený ale přesto není, nominace totiž získal ve třech popových kategoriích.

A to i přesto, že on sám si myslí, že jde o R&B album. I když nechce vyznít jako nevděčný člověk, konstatuje, že k tomuto žánru má mnohem blíže než ke klasickému popu. „Již během dospívání jsem obdivoval R&B hudbu a chtěl jsem vytvořit projekt, který by ztělesňoval tento zvuk. Je pro mě zvláštní, že nebyl zařazen do této kategorie,“ konstatuje zpěvák a jmenuje i hudební prvky, které porota nezohlednila.

Domů
Sdílet
Diskuse