Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2021 22:30
Čas čtení 0:36
Dominik Vetrák

Mandalorian byl nejstahovanějším seriálem roku 2020

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Umístily se i seriály The Boys či Vikingové.

Mandalorian je pro Disney+ obrovským hitem. Seriál má řadu chyb, ale dobře se na něj dívá a místy je i zábavný. Navíc jde o obrovský fan service (vytváření příběhů a ukazování oblíbených postav za účelem nostalgie a potěšení fanoušků). Sledují ho tak miliony diváků po celém světě. A to je ten problém.

Doporučeno
Těchto 10 seriálů se nám v roce 2020 líbilo nejvíce. Co bylo ještě lepší než The Queen's Gambit? Těchto 10 seriálů se nám v roce 2020 líbilo nejvíce. Co bylo ještě lepší než The Queen's Gambit? 2. ledna 2021 9:39

Disney+ je stále v mnoha zemích nedostupné. Lidé tak nemají jinou možnost, než si seriál ilegálně stáhnout. Není tedy překvapením, že za rok 2020 je Mandalorian nejstahovanějším seriálem přes torrenty.

Zprávu přinesl server TorrentFreak, který čerpal z různých zdrojů a veřejně dostupných statistik. Nejde tedy o zcela oficiální a přesná čísla, jde však o spolehlivý seznam toho, co lidé přes torrenty stahovali v roce 2020 nejvíce. Níže najdeš žebříček s top 10. V závorce je poznamenáno, na jakém místě se seriály nacházely loni.

1. The Mandalorian (3)
2. The Boys (...)
3. Westworld (…) 
4. Vikings (4)
5. Star Trek: Picard (…)
6. Rick and Morty (8) 
7. The Walking Dead (6) 
8. The Outsider (…) 
9. Arrow (10) 
10. The Flash (7) 

Domů
Sdílet
Diskuse