Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. ledna 2021 16:05
Čas čtení 2:32
Vojtěch Vanda

Chebská nemocnice musela zavřít porodnici, chybí jí personál

NEWS ČESKO KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Situace v nemocnici na západě Čech stále není zdaleka ideální.

„Nemocnice v Chebu dočasně přerušila s okamžitou platností provoz porodnického oddělení a oddělení šestinedělí. V provozu zůstane pouze gynekologická ambulance,“ objevilo se v pondělí na stránkách Nemocnice Cheb upozornění, které upozorňuje pacienty na výjimečnou situaci. Nemocnice byla nucena porodnici zavřít kvůli koronavirové situaci, která v oblasti nastala. 

Doporučeno
Do března naočkujeme celou dospělou populaci, tvrdí izraelský premiér Do března naočkujeme celou dospělou populaci, tvrdí izraelský premiér 11. ledna 2021 11:05

V sobotu napsal na Facebook primař interního oddělení Nemocnice Cheb Stanislav Adamec o tom, jak se koronavirová situace vyvíjí na jeho pracovišti. „Aktuálně v chebské nemocnici již není jediné volné intenzivní lůžko a jsme nuceni již selektovat pacienty, kteří na intenzivní péči dáme a které necháme na standardním oddělení prakticky umírat na těžký covidový zápal plic,“ konstatoval tíživou situaci.

Domů
Sdílet
Diskuse