Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2021 7:04
Čas čtení 0:44
Daniel Mikolášik

Američan nechal v restauraci dýško 1 400 dolarů pro všechny zaměstnance. Chtěl je podpořit v době koronaviru

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Namísto 20 dolarů zaplatil 1 420.

Američan jménem David se přišel během minulého týdne najíst do restaurace v Coloradu a když platil, rozhodl se, že všechny přítomné zaměstnance obdaří velkorysým spropitným. Každý zaměstnanec Notchtop Bakery & Café dostal od štědrého zákazníka 200 amerických dolarů.

Jak informuje CNN, muž rozdělil 1 400 dolarů mezi sedm zaměstnanců restaurace. Důvodem jeho daru má být nelehká pandemická situace. Namísto 20 dolarů, což byla cena jeho oběda, tak zaplatil 1 420. „Covid-19 je na h**no,“ napsal na účtenku.

Doporučeno
Palác pro Vladimira Putina za miliardu eur? Je to jako stát ve státě, říká Alexej Navalnyj a vysvětluje, kdo prý stavbu zaplatil Palác pro Vladimira Putina za miliardu eur? Je to jako stát ve státě, říká Alexej Navalnyj a vysvětluje, kdo prý stavbu zaplatil 23. ledna 2021 12:24

Muž chtěl zůstat v anonymitě, a proto je známý jen jako David. Neznámému dárci restaurace poděkovala i na Facebooku. „Děkujeme, ,covidový zbojníku', za velkorysý dárek pro naše zaměstnance. Dotkl jste se mnoha životů,“ napsala restaurace na sociální síti a k ​​příspěvku přidala i všech sedm zaměstnanců i vyfocenou účtenku se spropitným.

Domů
Sdílet
Diskuse