Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2021 20:34
Čas čtení 0:38
Viktor Kniš

Takto Rytmus a Ego nahrávali track E.R.A. Sleduj exkluzivní nikdy nezveřejněné záběry z roku 2004

HUDBA
Uložit Uložené

Rytmus rozjíždí novou sérii s názvem Mŕtve Archívy Píšťanských Architektov, kde uvidíš materiál z doby minulé, který se nedostal do dokumentárního filmu Tempos.

Rytmusův dokumentární film Tempos je 90minutovou sondou do slovenského rapu. Ta ve dvou dějových liniích mapuje vývoj Rytmuse a zároveň s ním i samotné scény, kterou vede jako přirozený lídr do dnešního dne. Již dříve člen Kontrafaktu avizoval, že při tvorbě pracovali s obrovským množstvím materiálu, který se bohužel do výsledného střihu z logických důvodů nedostal.

Doporučeno
Rytmus: Jediné, co funguje v každé době, je pokora. Neutrácet více, než si můžeš dovolit a nežít v něčem, co nejsi (Rozhovor) Rytmus: Jediné, co funguje v každé době, je pokora. Neutrácet více, než si můžeš dovolit a nežít v něčem, co nejsi (Rozhovor) 27. prosince 2020 14:37

Nyní se Rytmus prostřednictvím nové série s názvem Mŕtve Archívy Píšťanských Architektov rozhodl fanouškům ukázat i další exkluzivní a nikdy nezveřejněná videa, ze kterých při tvorbě dokumentu Tempos čerpali.

První komentovaný díl je věnován období E.R.A. Uvidíš, jak skladbu Rytmus s Egem nahrávali i backstage z nahrávání klipu. Protože však Rytmus ani Šule nemají ve studiu nabíječku na Macbook, pokračovat budou příště.

Domů
Sdílet
Diskuse