Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2021 12:58
Čas čtení 1:46
Vojtěch Vanda

Poslanec Lubomír Volný se stane youtuberem. Jeho profil na Facebooku je prý pod náporem žádostí o přátelství

POLITIKA ČESKO LUBOMÍR VOLNÝ YOUTUBE
Uložit Uložené

Lubomír Volný (dříve za SPD) chce ukojit chtění po informacích svých sledujících na sociálních sítí. Oznámil, že se stane youtuberem.

„Mám stovky, možná tisíce žádostí o přátelství na svém profilu, ale protože jsem už dosáhl hranice, tak už tam nemohu nikoho přijmout,“ řekl ve videu pro své sledující poslanec Lubomír Volný (dříve za SPD), kterého nechvalně zpopularizoval jeho výstup v Poslanecké sněmovně. Tehdy se dostal do roztržky s dalšími poslanci kvůli tomu, že mu byl během jeho výstupu bez roušky vypnut mikrofon.

Vzhledem k této situaci se prý se svým týmem rozhodl, že se stane youtuberem. Má prý i rozplánované formáty, mezi nimiž budou krátká videa i videa delší, která bude sdílet jednou týdně.

Doporučeno
Bitka ve Sněmovně se stala vděčným meme materiálem. Vznikl Tumáš Flákanec nebo parodie útoku na Kapitol Bitka ve Sněmovně se stala vděčným meme materiálem. Vznikl Tumáš Flákanec nebo parodie útoku na Kapitol 22. ledna 2021 10:31
Domů
Sdílet
Diskuse