Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2021 12:55
Čas čtení 0:53
Vojtěch Vanda

Adam Vojtěch odehraje koncert. Počká si ale na vystoupení před publikem

OSOBNOSTI ADAM VOJTĚCH ČESKO HUDBA
Uložit Uložené

Adamu Vojtěchovi brzy skončí i poslanecký mandát. Na dráhu profesionálního zpěváka a hudebníka se ale nechystá

Bývalý ministr zdravotnictví a poslanec Adam Vojtěch (ANO) pomalu odklepává svůj čas v roli politika. Bude končit i na pozici poslance a tak přemýšlí, kam povedou jeho profesní kroky. Jak ale řekl CNN Prima NEWS, přestože v sobě stále chová lásku k muzice, profesionálním muzikantem se nestane. Nicméně se slíbeným koncertem stále počítá.

Doporučeno
Prostředí politiky pro mě nebylo úplně kultivující. Atmosféra společnosti se od jarního období výrazně posunula, říká Vojtěch Prostředí politiky pro mě nebylo úplně kultivující. Atmosféra společnosti se od jarního období výrazně posunula, říká Vojtěch 1. listopadu 2020 8:45

„Plánoval jsem ho, ale pak se situace s covidem zhoršila a nebylo možné to zorganizovat. Doufám ale, že brzy bude příležitost,“ uvedl pro CNN Prima NEWS Vojtěch. Bývalý účastník soutěže SuperStar, v níž získal pro svůj vzhled přezdívku Ken, každopádně nechce vystupovat před kamerami v rámci on-line koncertu. Rád by si počkal až na příležitost, kdy bude možné si zahrát před živým publikem.

Domů
Sdílet
Diskuse