Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. února 2021 9:11
Čas čtení 0:54
Dominik Vetrák

Nový Blade od Marvelu bude pro děti a Tom Holland možná po třetím díle skončí jako Spider-Man

Nový Blade od Marvelu bude pro děti a Tom Holland možná po třetím díle skončí jako Spider-Man
Zdroj: New Lince Cinema/The Walt Disney Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nejnovější novinky z Marvelu nepotěší zřejmě nikoho.

Herec Tom Holland prozradil serveru Collider, že po Spider-Manovi 3 s názvem No Way Home se jeho kontrakt s Marvel Studios naplní. Pokud neuzavřou novou smlouvu, v dalších filmech Spideyho neuvidíme. V minulosti bychom nad tím jen mávli rukou, že je to jen formalita.

Nicméně, vzhledem k tomu, že Sony už jednou Spideyho ze světa Marvelu stáhlo a jednání obnovili až po několika týdnech, musíme být ostražitější. Je docela možné, že Spider-Mana v Marvel Cinematic Universe už po No Way Home neuvidíme (tím pádem ani v dalších týmovkách jako Avengers).

Doporučeno
Slavní herci, kteří se rozhodli skončit s herectvím, nebo o ně už hollywoodští producenti nestojí Slavní herci, kteří se rozhodli skončit s herectvím, nebo o ně už hollywoodští producenti nestojí 19. února 2021 14:30

Další novinka pochází z rozhovoru šéfa Marvelu Kevina Feige s The Hollywood Reporter. Najdeš v něm mnoho zajímavostí, ale nás nejvíce zaujala zpráva o tom, že jediným R projektem od Marvelu bude Deadpool, který se později začlení do světa Marvelu.

Jinými slovy, všechny další filmy budou i nadále označeny ratingem PG-13, tedy pro teenagery. Znamená to minimum nadávek (pokud vůbec nějaké), žádnou krev a podobně. V soubojích Bladea s upíry tak nečekej žádné trhání vnitřností a jiné cool scény, jaké jsme si užívali v trilogii filmů s Wesleym Snipesem.

Ten se nechal slyšet, že pokud to Marvel bude chtít, objeví se v nové verzi alespoň v nějaké malé cameo roli (objevil by se na pár vteřin na obrazovce, aby potěšil fanoušky původních filmů). Nového Bladea ztvární oscarový Mahershala Ali a v kinech ho uvidíme do konce roku 2025.

Blade
Zdroj: Netflix/New Line Cinema
Domů
Sdílet
Diskuse