Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2021 17:20
Čas čtení 1:16
Tímea Krauszová

Emily Ratajkowski ohromila dalšími nahými fotkami: Své bříško vystavuje na odiv a připomíná, že ženy jsou sexy i v těhotenství

NEWS
Uložit Uložené

Modelka, podnikatelka, návrhářka, spisovatelka a brzy už i maminka se rozhodla podělit o těhotenské focení na svém Instagramu, aby ho měla plně pod kontrolou.

Emily Ratajkowski nejdříve šokovala internet, když promluvila o sexuálním násilí. Vzápětí se rozhodla otevřeně ukazovat své těhotenství, ale jinak, než je u hvězd jejího kalibru zvykem. Žádné stylové titulky magazínů se nekonaly, místo toho o přípravě na mateřství a změnách svého těla píše (a zejména je ukazuje) na svém Instagramu.

Tělo vystavuje na odiv

Modelka, podnikatelka, návrhářka, spisovatelka a brzy už i maminka se pochlubila novými fotkami na Instagramu. Zachycují její těhotenské křivky v plné kráse, bez studu a bez schovávání. Záběry jsou stejně sexy a ženské jako její fotky před obdobím těhotenství a při pohledu na ni nám padá brad.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Na začátku těhotenství napsala i esej, v níž mimo jiné otevřeně prozradila, že v mládí zažila sexuální násilí. V upřímné eseji, kterou napsala pro New York Magazine, hovoří nejen o tom, co se stalo, jak se po této události cítila a jak jí fotografie navždy připomínají osudnou noc. Hledá v ní odpověď na otázku: Kdy modelka vlastní obraz o sobě samé?

Od té doby svou image drží pevně v rukou a samostatně rozhoduje o tom, jak se bude prezentovat. Je to zjevné právě na tom, jakým způsobem dovoluje lidem nahlédnout do prožívání svého těhotenství.

Doporučeno
Emily Ratajkowski odhalila, že ji před 8 lety zneužil fotograf: Jeho prsty byly najednou ve mně Emily Ratajkowski odhalila, že ji před 8 lety zneužil fotograf: Jeho prsty byly najednou ve mně 15. září 2020 18:31

S rostoucím bříškem se nezahaluje více a neobléká se jinak, nenakoupila si těhotenské oblečení, aby přizpůsobila styl oblékání svému novému tělu. Jednoduše své hedvábné halenky rozepíná, nadále si obléká svá volná saka či oblíbené boty, nebojí se ani outfitů, které zvýrazňují nové křivky.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Je nadále sama sebou, se svým stylem oblékání a svým charisma. Nebojí se být sexy a lidem svými fotkami připomíná, že ženy si nemusí vybírat mezi tím, zda budou matkami, nebo budou přitažlivé. Nevylučuje se to.

Ratajkowski brzy porodí své první dítě, zároveň vydává sbírku esejů s názvem My Body (Mé tělo). Své nejnovější těhotenské portréty nafotila v útulné atmosféře svého domu, záběry připravila Renell Medrano. Vogue tento její krok označuje za hlasitý projev ženy, která prochází veřejným těhotenstvím, ale pravidla si diktuje sama.

Domů
Sdílet
Diskuse