Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2021 19:06
Čas čtení 0:47
Tereza Šnajdrová

Na Aukru jde do dražby záhadný monolit, který byl objeven v Česku

Na Aukru jde do dražby záhadný monolit, který byl objeven v Česku
Zdroj: Poskytnuto společností Aukro
NEWS
Uložit Uložené

Výtěžek z charitativní aukce poputuje do Nadace Korunka.

Ve čtvrtek večer na Aukru začne charitativní aukce originálního tečovického monolitu. Určitě jsi zaznamenal, že záhadné monolity se během několika posledních měsíců začaly objevovat na nejrůznějších místech světa. V Česku se ten první objevil v noci 11. prosince 2020 na poli za obcí Tečovice a nyní se i ty můžeš stát majitelem tohoto záhadného předmětu. Výtěžek z dražby navíc poputuje na charitativní účely.

Doporučeno
V poušti v Utahu našli záhadný monolit. Neví se, kdo ho tam umístil V poušti v Utahu našli záhadný monolit. Neví se, kdo ho tam umístil 25. listopadu 2020 11:44

Monolit do aukce věnovala stavební společnost Zlínské stavby, která stojí i za tím objeveným v prosinci.  „Chtěli jsme místním lidem zpříjemnit těžké období pandemie. A myslíme si, že se nám to povedlo. Dali jsme jim příjemnější téma k hovoru než je koronavirus, a zároveň také cíl společné procházky,“ uvedl Tomáš Hlavička ze společnosti Zlínské stavby. „Po naplnění prvního záměru jsme si řekli, že by monolit mohl posloužit ještě podruhé,“ dodal pak.

Domů
Sdílet
Diskuse