Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2021 16:33
Čas čtení 0:43
Vojtěch Vanda

Program Biatlonu v Novém Městě: Kdy fandit a koho čeká konec kariéry

Program Biatlonu v Novém Městě: Kdy fandit a koho čeká konec kariéry
Zdroj: FOTO TASR - Pavel Neubauer
SPORT BIATLON ČESKO
Uložit Uložené

Vytvořili jsme přehled k druhému turnusu ve Vysočina Areně.

Do Nového Města podruhé. Přestože se měly minulý týden zkoušet předolympijské tratě v Pekingu, nestalo se tak, a proto se již podruhé za sebou pojedou závody Světového poháru ve Vysočina Areně. Do boje o medaile a hájení domácí suverenity naskočí za české barvy i Ondřej Moravec, pro nějž to bude pravděpodobně poslední reprezentační turnaj vůbec.

Doporučeno
Markéta Davidová je mistryní světa! Markéta Davidová je mistryní světa! 16. února 2021 13:51

Minulý rok Michal Šlesingr, letos pravděpodobně Ondřej Moravec. Česká úspěšná generace dává aktivnímu závodění pomalu sbohem. Devatenáctá sezóna bude, podle slov olympijského medailisty, jeho poslední. Rozloučí se stylově v Česku, na závody do švédského Östersundu, podle informací ČT Sport, už nepojede. 

V jakém složení se tedy čeští reprezentanti na startech objeví? Vedle Moravce bude stát Michal Krčmář s Jakubem Štvrteckým a na místo Adama Václavíka a Milana Žemličky  se představí medailisté z juniorského mistrovství světa Mikuláš Karlík a Vítězslav Hornig. Za ženy bude žhavým želízkem v ohni Markéta Davidová, která se nedávno stala mistryní světa, když získala zlato z vytrvalostního závodu na 15 kilometrů v Pokljuce.

Datum Disciplína Čas
11. března Sprint mužů 17:30
12. března Sprint žen 17:30
13. března Stíhací závod mužů 14:45
13. března Stíhací závod žen 17:30
14. března Smíšená štafeta 10:25
14. března Smíšené dvojice 13:45
Doporučeno
ME v biatlonu 2021: Jaký je program, kdy fandit českým sportovcům a kdo má největší šance ME v biatlonu 2021: Jaký je program, kdy fandit českým sportovcům a kdo má největší šance 28. ledna 2021 14:19
Zpět
Sdílet
Diskuse