Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2021 11:57
Čas čtení 0:48
Vojtěch Vanda

Rozhovor Harryho a Meghan s Oprah Winfrey odvysílá Česká televize

Rozhovor Harryho a Meghan s Oprah Winfrey odvysílá Česká televize
Zdroj: Getty Images
NEWS
Uložit Uložené

Rozhovor, který v anglosaském světě vyvolal velké vášně si budou moci pustit i čeští diváci. A to již prvního dubna.

Pokud jsi neviděl kontroverzní rozhovor prince Harryho a vévodkyně Meghan s Oprah Winfrey, nyní to budeš moci napravit. Česká televize se totiž rozhodla celý emoce vzbuzující rozhovor odvysílat na kanálu ČT2, a to již 1. dubna. Rozprava, která otřásla základy Buckinghamského paláce, bude k vidění od 21:00. Informace byla zveřejněna na Twitteru Newsroom ČT24.

Doporučeno
Princ Harry s Meghan nahněvali Brity. Na princovu manželku má negativní názor 58 procent lidí Princ Harry s Meghan nahněvali Brity. Na princovu manželku má negativní názor 58 procent lidí 14. března 2021 7:38

Rozhovor s peprnými a šokujícími informacemi vzbudil poprask po celém světě. Meghan Markle, jak zní celé jméno vévodkyně, totiž uvedla, že někdo v rámci královské rodiny vyjádřil obavu nad tím, že syn Archie, kterého čekala s členem královské rodiny princem Harrym, bude mít tmavší odstín pleti. Královské instituci se také údajně nelíbilo, že vévodkyně chtěla vyhledat odbornou pomoc v době, kdy přemýšlela nad sebevraždou.

Domů
Sdílet
Diskuse