Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2021 18:34
Čas čtení 1:13
Dominik Vetrák

Bývalý James Bond Pierce Brosnan ztvární záporáka v komiksovce Black Adam s Dwaynem Johnsonem

Bývalý James Bond Pierce Brosnan ztvární záporáka v komiksovce Black Adam s Dwaynem Johnsonem
Zdroj: Columbia Pictures/Paramount Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Black Adam od DC nabral poslední herecké posily a může se začít natáčet.

The Hollywood Reporter přichází se zprávou, že bývalý James Bond Pierce Brosnan si zahraje postavu Dr. Fatea v plánované komiksovce od DC s názvem Black Adam. Dr. Fate se v komiksech poprvé objevil ještě v roce 1940, takže jde o jednu z nejstarších DC postav. Většinou šlo o záporáka, ale někdy byl i hrdinou. Brosnan ztvární postavu, která bude zřejmě stát proti Black Adamovi.
 
Doporučeno
10 odporných sexuálních scén: film o pohlavním styku s mrtvolou má být netradiční lovestory 10 odporných sexuálních scén: film o pohlavním styku s mrtvolou má být netradiční lovestory 21. března 2021 12:30

Ten je ve většině komiksů záporákem, přinejlepším antihrdinou, který si dělá, co chce a sem tam přitom pomůže hrdinům, zachrání nevinné a podobně. V první řadě má však vlastní ambice a cíle a nedívá se až tak na to, co mu při jejich dosažení stojí v cestě. Dwayne Johnson se k roli upsal v roce 2014, kdy jsme o tom psali jako jedné z desítek komiksových novinek.
Domů
Sdílet
Diskuse