Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2021 13:14
Čas čtení 0:51
Marián Mauik Biel

Apple dovolí používat službu Najít i jiným značkám. Mezi prvními je například kolo VanMoof

Apple dovolí používat službu Najít i jiným značkám. Mezi prvními je například kolo VanMoof
Zdroj: Apple
TECH
Uložit Uložené

Postupně mají přibývat další značky, jejichž výrobek po ztracení nebo krádeži najdeš přes Apple Najít.

Přesně před 10 lety spustil Apple službu Find My iPhone, která pomáhala lokalizovat ztracený nebo ukradený iPhone. Od té doby se takto dají vyhledat v podstatě všechny přenosné produkty Applu, proto se služba přejmenovala na Find My – u nás je to aplikace Najít. Nově už tímto způsobem najdeš i svůj batoh nebo kolo.

Doporučeno
Unikly další podrobnosti o iPhonu 13. Má mít jiný displej a více paměti Unikly další podrobnosti o iPhonu 13. Má mít jiný displej a více paměti 24. března 2021 21:20

Přístup k platformě Find My pro třetí strany byl přislíben loni a nyní se dostává do praxe. Mezi první firmy, jejichž produkty jsou podporovány, patří výrobce smart elektrokol VanMoof, Belkin a Chipolla. Nebo konkrétně VanMoof S3 a X3, špuntová bezdrátová sluchátka Belkin Soundform Freedom a klíčenka Chipolla One Spot, která se dá samozřejmě připnout i k zavazadlům nebo třeba na obojek domácího zvířete.

Domů
Sdílet
Diskuse