Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2021 19:34
Čas čtení 0:50
Marián Mauik Biel

Siri prozradila datum dubnového představení Apple novinek. Co můžeš očekávat?

Siri prozradila datum dubnového představení Apple novinek. Co můžeš očekávat?
Zdroj: TASR/AP/Tony Avelar
TECH
Uložit Uložené

Už za pár dní má Apple ukázat další novinky.

Portál MacRumors zjistil, že nejnovější únik stále nezveřejněných informací o Apple má na svědomí virtuální asistentka Siri. Zeptali se jí, kdy bude následující Apple událost, a ona opravdu odpověděla.

Doporučeno
Apple vyplatí majitelům některých iPhonů peníze za to, že smartphony několik let zpomaloval Apple vyplatí majitelům některých iPhonů peníze za to, že smartphony několik let zpomaloval 14. července 2020 11:11

„Speciální událost bude v úterý 20. dubna v Apple Park v Cupertinu. Všechny detaily se dozvíš na Apple.com.“ Na oficiální stránce americké firmy ale zatím tyto informace nejsou a pozvánku nedostali ani novináři.

Podle všeho půjde opět o virtuální představení bez hostů, tak jak to během pandemie Apple dělal od minulého roku.

Podle posledních neoficiálních zpráv bychom se za pár dní měli dočkat nové generace 12,9palcového iPadu Pro, který má být první Apple produkt s mini-LED displejem. Samozřejmě, bude i výkonnější díky novému čipu A14X, který se má v hrubé síle dotahovat na procesor Apple M1, který používají nové MacBooky.

Domů
Sdílet
Diskuse