Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
20. dubna 2021 14:25
Čas čtení 1:15
Daniel Mikolášik

Známá rosnička Yanet Garcia ohlásila, že si zakládá účet na OnlyFans. Video si za den pustilo 1,2 milionu lidí

Známá rosnička Yanet Garcia ohlásila, že si zakládá účet na OnlyFans. Video si za den pustilo 1,2 milionu lidí
Zdroj: Unsplash/Wevibe/volně k užití
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Za odemknutí svých fotek si žádá 20 dolarů měsíčně.

Známá bývalá moderátorka počasí mexické televize Yanet Garcia ohlásila velkou novinku. Svým téměř 14 milionům fanoušků na Instagramu prozradila, že si zakládá účet na platformě OnlyFans, přes který bude nabízet své exkluzivní odhalené fotky za peníze, píše BroBible.

Video na Instagramu, ve kterém to oznámila, má za den už přes 1,2 milionu vidění a předpokládá se proto, že mezi aktuálními modelkami ovládajícími nejvyšší příčky v počtu předplatitelů na OnlyFans pořádně rozvíří vody. Na jejím profilu se aktuálně nachází již 9 zamčených příspěvků a měsíční předplatné u ní stojí 20 dolarů.

Doporučeno
Poznala ho přes Tinder, znásilnil ji u sebe doma: Myslela jsem si, že je to moje vina, už vím, že to není pravda (Rozhovor) Poznala ho přes Tinder, znásilnil ji u sebe doma: Myslela jsem si, že je to moje vina, už vím, že to není pravda (Rozhovor) 20. dubna 2021 9:30
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Yanet Garcia 🇲🇽 (@iamyanetgarcia)

Příspěvek na Instagramu jí okomentoval i oficiální profil OnlyFans, který napsal, že ji vítá v „rodině“ a má radost, že se přidala. O Garcii se v minulosti psalo i v souvislosti s jejím rozchodem se známým profesionálním hráčem Douglasem FaZe Censorem Martinem, který se s ní rozešel, aby se prý mohl více věnovat hře Call of Duty.

Později prozradil, že důvodem bylo i to, že jí zachutnaly jeho peníze, a tak to raději ukončil. Přestože Garcia má dnes po boku už nového přítele, svému bývalému může vděčit minimálně za to, že od rozchodu se jí zdvojnásobil počet sledovatelů na Instagramu. Yanet se dnes živí výlučně jako modelka; jako rosnička skončila ještě v roce 2019, kdy se přestěhovala do USA.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Yanet Garcia 🇲🇽 (@iamyanetgarcia)

Princip platformy OnlyFans je jednoduchý. Umělci, modelky, pornoherečky, trenéři či dokonce gameři nebo hudebníci přidávají obsah, který je určen pouze pro platící fanoušky. Sami se rozhodují, které fotky a videa zamknou a které ne. Některé profily můžeš sledovat i zdarma, u jiných platíš měsíční předplatné (a můžeš získat slevu, pokud si koupíš více měsíců najednou).

V principu je OnlyFans podobný známému Patreonu, avšak zde je erotický obsah povolen. Na Patreonu se proto shromažďují spíše hráči, sportovci, vlogeři či hudebníci, zatímco na OnlyFans najdeš v 90 % případů sex.

Domů
Sdílet
Diskuse