Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2021 16:14
Čas čtení 0:58
Vojtěch Vanda

Zeman lhal. Důkazy o Vrběticích mluví jasně o účasti ruských agentů, uvedla Černochová

Zeman lhal. Důkazy o Vrběticích mluví jasně o účasti ruských agentů, uvedla Černochová
Zdroj: TASR/Martin Baumann
NEWS ÚTOK VE VRBĚTICÍCH
Uložit Uložené

Šéfka sněmovního výboru pro obranu Jana Černochová uvedla, že v nedělním projevu k vrbětické kauze nemluvil prezident pravdu.

„Stále dokola opakuji – důkazy jsou jednoznačné. Stejný názor mají všichni členové výboru. Vždy se bavím tím, když důkazy relativizuje někdo, kdo k utajovaným informacím nemá přístup,“ uvedla v pořadu Rozstřel iDNES.tv šéfka sněmovního výboru pro obranu Jana Černochová (ODS). Zeman podle ní lhal. Důkazy o zapojení ruských agentů jsou prý jednoznačné.

Doporučeno
Hamáček vyvrací Zemanova slova. „V kauze Vrbětice existuje jen jedna vyšetřovací verze, a to ta se zapojením ruské jednotky“ Hamáček vyvrací Zemanova slova. „V kauze Vrbětice existuje jen jedna vyšetřovací verze, a to ta se zapojením ruské jednotky“ 26. dubna 2021 16:13

„Jediná pravda, která tam zazněla, byla, že nemá rád důstojníky zpravodajských služeb. Zbytek byly manipulace, lži a domněnky,“ uvedla na adresu nedělního projevu prezidenta Zemana Černochová. Poslankyně se domnívá, že tím, jakým způsobem prezident bagatelizoval důkazy, se dopustil velezrady.

Domů
Sdílet
Diskuse