Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2021 7:02
Čas čtení 0:53
Adam Novosad

Majetná rodina nabízí mzdu 2,7 milionu korun ročně dvojici, která se jí bude starat o soukromý ostrov na Bahamách

Majetná rodina nabízí mzdu 2,7 milionu korun ročně dvojici, která se jí bude starat o soukromý ostrov na Bahamách
Zdroj: Unsplash/iSAW Company/na voľné použitie
NEWS
Uložit Uložené

Exkluzivní pracovní nabídka sestává z úklidu a provádění každodenních povinností v rozlehlém sídle.

Soukromý ostrov na Bahamách nezní jako nejhorší místo na život. Majetná americká rodina nyní prostřednictvím společnosti Polo & Tweed hledá dvojici, která má dostatek zkušeností s řízením domácnosti od úklidu přes vaření až po vození hostů z letiště. Za tyto povinnosti je rodina ochotna dvojici nabídnout plat zhruba 2,7 milionu korun ročně, informuje Yahoo.

Rodina sice žije ve městě Naples na Floridě, ale během pandemie koronaviru tráví drtivou většinu času na svém soukromém ostrově na Bahamách. Potenciálním zaměstnancům rodina kromě platu nabízí i zdravotní či zubní péči zdarma, služební auto a samozřejmě ubytování přímo na pozemku, takže dojíždění do práce v zácpách bude minulostí.

Doporučeno
EU zakazuje křivé okurky a zabíjačky, za všechno může Brusel. TOP 5 mýtů o Evropské unii EU zakazuje křivé okurky a zabíjačky, za všechno může Brusel. TOP 5 mýtů o Evropské unii 5. května 2021 14:30
bahamy
Zdroj: Unsplash/iSAW Company/volně k užití
Domů
Sdílet
Diskuse