Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2021 14:19
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

HBO ukázalo první obrázky z prequelu Game of Thrones s názvem House of the Dragon. Poznáme v něm historii Targaryenů

HBO ukázalo první obrázky z prequelu Game of Thrones s názvem House of the Dragon. Poznáme v něm historii Targaryenů
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Poznej první postavy a herců v novém velkém fantasy seriálu.

House of the Dragon je prequelový seriál Game of Thrones, který se zaměřuje na vzestup a pád rodu Targaryenů, jezdců na dracích. Studia HBO ho začala natáčet už minulý měsíc, takže počítáme, že premiéra bude někdy v roce 2022. HBO nás mile překvapilo uvolněním vůbec prvních obrázků ze seriálu, na kterých vidíme nové postavy v podání skvělých, i když méně známých herců.

Doporučeno
Recenze: The Mitchells vs the Machines má unikátní animaci a skvělé roboty. Děj je však klišé Recenze: The Mitchells vs the Machines má unikátní animaci a skvělé roboty. Děj je však klišé 3. května 2021 21:21

Na prvním obrázku vidíme Steva Toussainta jako lorda Corlyse Velaryona, známého jako The Sea Snake, největšího námořního dobrodruha v historii Westerosu. Na druhém obrázku je Emma D'Arcy (seriál Truthseekers) jako princezna Rhaenyra Targaryen společně s Mattem Smithem (princ Philip v seriálu The Crown) jako jejím strýcem, princem Daemonem Targaryenem. Na závěrečném obrázku je Rhys Ifans jako Hand of the King (pravá ruka krále) Otto Hightower a Olivia Cooke (Ready Player One) jako jeho dcera Alicent Hightower.

Děj se zaměřuje na události ve Westerosu 300 let před začátkem Game of Thrones. Showrunnerem, tedy hlavním tvůrcem seriálu, je režisér Miguel Sapochnik, který natočil jedny z nejlepších epizod Game of Thrones včetně Battle of the Bastards. Na seriálu pracoval i tvůrce knih George R. R. Martin.

House of the Dragon
Zdroj: HBO
House of the Dragon
Zdroj: HBO
House of the Dragon
Zdroj: HBO
Domů
Sdílet
Diskuse